RØRE
125 g soyamargarin, romtemperert
2 dl sukker
2 dl sukker
2 egg
1 dl mjølk
3 dl kveitemjøl
1 ½ ts bakepulver
1 ½ ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
1. Set omnen på 175 grader.
2. Set 12 former i eit muffinsbrett.
3. Rør sukker og margarin kvitt.
4. Rør inn egga, eitt om gongen.
5. Ha i mjøl/bakepulver og mjølk vekselvis.
6. Tilset vaniljeessens.
7. Fordel røra i muffinsformene. Dei skal vere ca. 2/3 fulle.
8. Steik kakene i midt i omnen i ca. 20 minutt.
9. Avkjøl først kakene 5 minutt i forma før du legg dei på ei rist.
FROSTING
125 g soyamargarin, romtemperert
1 ts vaniljeessens
½ dl mjølk
6-7 dl melis
1 ts vaniljesukker
1 ts vaniljesukker
Konditorfarge
1. Rør margarinen mjuk og smidig
2. Ha i vaniljeessens.
3. Sikt i melis og vaniljesukker vekselvis med at du har i mjølka. Bland inn nok melis til at frostingen blir fast og smørbar.
4. Tilsett konditorfarge.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar